Annons: Knullkontakten SE och Erotiska noveller SE

–Här är nyckeln, varsågod. Han tog emot den och mumlade ett tack. Han hade träffat receptionisten flera gånger förut, men hon visade inget tecken på att hon skulle känna igen honom. Han visste inte om hon bara låtsades att hon inte kände igen honom och han brydde sig inte heller. Det var inte för hennes skull han återkom till det här hotellet.

På andra våningen låste han upp dörren till sitt rum. Han gick in och kastade en snabb blick runt i rummet. Det bjöd inte på några överraskningar, det var sig likt. Ekgolv, creme-färgade väggar, gardiner och överkast i röda toner. Mot väggen mittemot sängen stod en byrå där en vas med snittblommor placerats. Han gick fram till fönstret och såg ut på torget och de få personer som skyndade fram mellan regnduscharna som sommardagen bjöd på. Han tittade på klockan och konstaterade att han varit tidig och att det skulle dröja några minuter tills hon kom.

Han vände sig om och drog undan överkastet på sängen. Han satte sig sen på sängen och tog av sig skorna. Sängen var bred och mjuk men ändå fast. De vita lakanen luktade fräscht och han tog tag i stolparna på mässingsgavlarna och kände på dom. De var stabila.

Han lade sig på rygg och blundade. Han tänkte på henne, hur han skulle få vara nära henne igen, hur hon skulle kännas i hans armar och hur han skulle få smälta samman med henne igen.

Strax därpå knackade det på dörren. Han gick och öppnade och där stod hon. Hon var blöt av regnskurarna och vattnet rann ner i hennes panna. Hon hade bara ett linne och en kjol på sig som slutade strax ovanför knäna och kläderna smet åt runt hennes kropp av vätan. Hennes bröstvårtor tittade ivrigt på honom genom linnet. Hon gick förbi honom i dörren och ställde ifrån sig sin handväska bredvid blomvasen på byrån. Sen vände hon sig mot honom och log med åtrå i blicken.

Han gick fram till henne och drog hennes våta linne över huvudet och hennes bara bröst knottrades och bröstvårtorna blev om möjligt ännu styvare än innan. Han tog dom i sina händer och såg henne djupt i ögonen. –Jag är så glad att du kom, sa han, jag har saknat dig.

–Mig eller min kropp? frågade hon med glimten i ögat,  –Det vet du, svarade han bara innan han vände henne om och drog ned dragkedjan på hennes kjol och lät den falla till golvet. Han stod med bröstet mot hennes rygg och höll om hennes bröst, han knådade dom och han hörde hennes andning tillta samtidigt som han kände hur han själv styvnade innanför byxorna. Han tryckte sig mot henne, böjde henne framåt och såg på hennes djupa svank. Det gjorde honom bara mer upphetsad och han vände henne häftigt om och lyfte henne till sängen. Hon ställde sig på alla fyra och retade honom ännu mer med sin svank och sitt underliv som skymtade mellan hennes ben. Han tog tag i hennes höfter och böjde sig ner bakom henne. Han slickade på baksidan av hennes lår, upp mot skinkorna. Hon stönade och han kunde känna den söta doften av hennes underliv.

Han reste sig sen och gick till sin jacka och hämtade remmarna ur fickan. De var av mörkt läder, han hade haft dom länge. Därefter återvände han till sängen och vände henne till ryggläge. Hon log mot honom, men när han satte sig grensle över henne och tog hennes händer gjorde hon motstånd. Hon visste och han visste att hon skulle göra motstånd, för det gjorde honom så upphetsad. Han ville ha motståndet, han ville ha utmaningen och tillfället att dominera henne på det sättet. Han tog hennes hand, en i taget och band dom i mässingsgaveln med läderremmarna, medan hon vred sig under honom och stönade. Därefter gled han ner till hennes fötter och band dom också en i taget i sänggaveln. Sedan reste han sig upp bredvid sängen och såg på sitt verk.

Hon var naken, hennes hud blänkte fortfarande av regnvattnet och hennes hår smetade sig runt hennes ansikte. Hon låg som ett kryss över sängen och kved. Hon vred sig och drog i remmarna som för att försöka komma loss, men såg på honom med en blick som sade åt honom att hon längtade efter hans kropp, längtade efter att han skulle komma till henne.

Han klädde snabbt av sig och lät kläderna falla till golvet i en hög. Hans stånd var stenhårt, hans penis stod högt och han kände pulserandet i ollonet och hela kroppen. Han ställde sig på knä över hennes bröst och lade sitt ollon mot hennes läppar. Han förde ollonet med handen över hennes mun och hon slickade på det och kved så upphetsat. Han vände sig om så att han stod på alla fyra med ryggen mot hennes ansikte. Han förde ned sitt stånd till hennes mun och hon tog ollonet så skönt mellan sina läppar, fram och tillbaka. Han slickade henne samtidigt på låren, närmade sig hennes sköte och särade sen på blygdläpparna med sin tunga. Hon tryckte sina höfter mot honom och tog samtidigt hans ollon ännu djupare mellan läpparna. Han kände sötman i sin mun och beröringen på hans penis och det gjorde honom så upphetsad. Han var tvungen att resa sig från positionen för att inte genast komma i hennes mun och hon stönade när han lyfte sin närhet från henne.

Han vände sig om och ställde sig på knä mellan hennes ben. Han såg till att hans penis var i rätt position och förde sen in den i hennes sköte med en kraftig rörelse. Hon drog efter andan och försökte backa undan, men hon kom ingenvart eftersom hon var bunden. I nästa rörelse in i henne slappnade hon av och följde med istället, han lät henne ta henne och hon njöt av det. Han tog tag i hennes bröst och knådade dom hårt samtidigt som han förde sitt styva stånd fram och tillbaka i henne. Han närmade sig klimax och han tog i hårdare, höll i hennes bröst hårdare och blundade hårt. Hon stönade kraftigt i takt med hans rörelser och när han kände att han kom drog han snabbt ut sin penis och kom över hennes nakna kropp. Han pulserade så kraftigt, hon fick sperma i håret, i ansiktet, över brösten och ner på magen. Hon blundade och flämtade medan hans penis sjönk ihop på hennes mage och han smorde in hennes bröst med sperman.

Strax därefter lossade han remmarna runt hennes händer och vrister och reste sig och gick för att skölja av sig på toaletten. När han kom ut igen tittade dom på varann. –Samma tid och samma plats nästa gång? frågade hon. Han nickade och hon gick hon in på toaletten sen. Han klädde på sig, samlade ihop sina remmar och lade dom i en jackficka. Han tog fram sin plånbok ur en annan ficka, lade pengar på byrån bredvid hennes väska och gick ut därifrån.

Lämna kommentar

Följ @sexnovell på Twitter
Vill du bli skribent?
Vill du publicera dina erotiska noveller är du mer än välkommen, Registrera dig idag!