Annons: Knullkontakten SE och Erotiska noveller SE

Jag stod på min gamla skola och väntade på att skutsen skulle komma så jag kunde komma hem. Till min lycka var dörrarna öppna så jag kunde gå in och sätta mig och vänta. Ute var det så kallt nu.
Jag satte mig på bänken längst in på nedersta planet. Trodde jag var ensam där men så såg jag att vaktmästaren kom emot mig. Han hade jag pratat mycket med när jag gick i skolan. Vart lite nervös och undrade om jag skulle få en utskällning för att jag var här.
– Hej! Länge sedan man såg dig. Allt bra med dig? Frågade han och kom och ställde sig framför mig.
– Ja det är bara bra med mig hur är det med dig då? Kontrade jag och ställde mig också upp.
– Jo det är bra. Fixar lite för kvällen bara innan jag ska stänga här. Varför sitter du här? Frågade han och tittade undrande på mig.
– Jag väntar på att få skuts hem, de är på väg men det var så kallt ute så jag gick in och satte mig. Sade jag och lade samtidigt märke till att det började puta ut lite på hans byxor.
– Okej jag förstår, jag det är lite kallt ute. sade han och vart lite generad när han förstod att jag sett hans stånd.
– Hehe du får ursäkta mig att jag fick lite sånt här sade han och tittade ner. Men du är så himla vacker och dina ögon gör så man blir tokig.
-Hehe okej sade jag och viftade lite extra med ögonfransarna.
-Snart kommer jag göra något som jag kommer ångra, sade han och vart ännu en gång röd i ansiktet.
– Nejdå det tror jag inte, svarade jag och kikade under lugg och gjorde det som jag vet killar inte brukar kunna motstå.
Plötsligt så tryckte han upp mig mot väggen och började kyssa mig intensivt. Han lade händerna runt min rumpa och tryckte mig närmre. Jag besvarade kyssen och kraffsade med fingrarna på hans rygg.
Jag kunde känna hans stånd mot min mage, han var kåt och jag var också kåt. PÅ skolan! Herregud tänkte jag.
Han kysste mig allt djupare och började sakta dra med sin hand upp mot min rygg, fram på min mage, upp mot brösten. Han kupade handen runt mitt bröst och han lät släppa fram ett stön. han tryckte sig ännu hårdare mot mig och jag besvarade med att trycka mig mot honom samtidigt som jag trevade med fingrarna efter han byxkant.
Han slet av mig alla kläderna. Han var som en vildjur som inte gick att hejda. Jag var inte rädd snarare stormkåt.
KLäderna var av, han ställde sig framför mig beskådade min kropp som var naken, tittade mig djupt in i ögonen och såg att jag var redo, villig.
Han vände mig om, fick mig att böja mig fram över bänken, jag tog tag med mina händer på bänkensäte och svankade och särade på benen. Han böjde sig ner lät sin tunga svepa öve min våta fitta. Han stönade av välbehag och ställde sig upp. Tog tag om mina axlar och lät sin hård kuk sakta glida in i mig.. Jag stönade till av välbehag och han var inte sen att hänga på. Först körde han försiktigt men ju mer jag stöna ju hårdare körde han.
Vi hade nu vilt hett sex på en bänk i skolan. Det var spännande. Jag låg nu på rygg med fötterna över hans axlar. Han stötte djupt och hårt inuti mig.. Jag kände att orgasmen var på väg. Samtidigt började han jämra sig och vi kom i en gemensam orgasm.
Han sjönk sakta ihop ovanpå mig. lade istt huvudet bredvid mitt och bara höll om mig.
Efter en liten stund så reste han sig sakta upp. Han tittade på mig storögd och sade:
-Oj det där var inte alls meningen. Jag kunde inte hejda mig.. Han tittade bort och jag förstod att sånt här brukar han inte göra.
– Lika skyldig jag, kunde sagt nej men det ville jag inte.. Vart så kåt på dig… Ångrar det inte det minsta sade jag och kupade min hand om hans huvud och kysste honom djupt. Jag märkte att han tände direkt igen men nu reste han sig upp.
– Nej inte igen, det var underbart, toppen, skönaste jag någonsin haft men det är fel. Brukar inte göra så här. Dessutom är du så mycket yngre än mig!
– Förstod att du inte brukar göra det, därför tände väl jag lite extra. Brukar faktiskt inte heller göra så här. Första gången.. Sade jag och tittade på honom samtidigt som jag drog på mig mina kläder.
– Nej, men du kanske skulle vilja börja om och gå ut och äta med mig, en första dejt? Om du inte tycker jag är för gammal förstår. Sade han och log.
– Nej det tycker jag absolut inte att du är, samtidigt plingade min mobil till och skutsen var där.
Jag gav honom mitt nummer och slank snabbt ut därifrån…

4 kommentarer to “Nytt på skolan”

Lämna kommentar

Följ @sexnovell på Twitter
Vill du bli skribent?
Vill du publicera dina erotiska noveller är du mer än välkommen, Registrera dig idag!