Annons: Knullkontakten SE och Erotiska noveller SE

Hon betalade taxichauffören och klev ur bilen. Hon stod en kort stund i gatlampans sken och tittade upp mot huset. Hon kunde se honom genom köksfönstret, han höll just på att ta ut mat ur ugnen. Han bar en ljusblå skjorta och svarta byxor, lika stilig som alltid. Hon rättade till sin kjol och gick sedan mot dörren. Hon ringde på och ljudet hann knappt dö ut innan han öppnade dörren åt henne. Dom såg på varann och hon gav honom en lång kram innan hon tog av sig kappan och stövlarna.

De gick in i köket och han berömde hennes klädsel, hennes knälånga kjol och tunna blus. Hon visste att han skulle gilla det, han hade alltid svårt att slita blicken från hennes former när de skymtade genom kläderna. De hade tillbringat mycket tid tillsammans och älskat med varandra många gånger tidigare, men det var en extra spänning mellan dom ikväll. Dom hade planerat det så. Egentligen hade det varit hans idé, men hon hade gillat den mycket, hon såg fram emot den här kvällen minst lika mycket som han.

Maten var just klar så de satte sig till bords och han öppnade en flaska rött och serverade henne. Hon väntade tills han hällt upp till sig själv också och sedan skålade de tillsammans, de skålade för de nya upplevelserna som väntade dom.

Middagen var god, de hade trevligt tillsammans och han fick henne att skratta mycket. Emellanåt satt de bara tysta och såg på varann, men deras blickar utbytte många menande och längtande kommentarer. När de ätit klart och sippat på det sista av vinet en stund såg hon upp på honom och frågade vad det skulle bli för efterrätt. Han log och svarade henne att det blir jordgubbar med choklad och vispgrädde – men det serveras i sovrummet. Hon log förväntansfullt tillbaka mot honom och ställde ifrån sig sitt vinglas. Han reste sig upp och drog ut stolen åt henne så att hon kunde ta honom i handen och följa med till sovrummet. Han slog upp dörren och hon möttes av tända ljus på fönsterbrädorna och sängborden. Det var så vackert. Han kysste henne på halsen och klädde sedan sakta av henne kläderna medan hennes fingrar smekte hans kropp. Han lade henne på sängen och tog sedan av sig sina egna kläder.

Från sängbordet lyfte han sedan en skål med jordgubbar. Han lade sig bredvid henne och förde en till hennes mun. Hon smakade på det kalla och söta bäret och det väckte hennes smak- och luktsinnen. Han tog ett nytt bär och förde det mot hennes bröstvårta. Bröstvårtan styvnade genast som en reaktion på det kalla och han tittade på henne när hon flämtade till av njutning. Han log när han såg att hon gillade det och gned det mot hennes andra bröstvårta också. Den röda saften rann utmed rundningen på hennes bröst och han böjde sig mot henne och slickade på det.

Därefter sträckte han sig efter en tub med chokladsås. Hon älskade choklad och hon hade längtat efter det här. Han lät chokladen ringla över hennes bröst och mage och såg henne le uppmuntrande mot honom. Han log tillbaka och böjde sig ner över henne. Han slickade chokladen från hennes mage, han sög choklad från hennes bröstvårtor och då och då kysste han hennes mun. Hon tog en jordgubbe i sin mun och smakerna som blandades vid hans chokladkyssar gjorde henne så exalterad. Så sött, så friskt, så många sinnen som involverades – hans beröring över hennes kropp var fantastisk.

Han njöt också, det var så njutningsfullt att slicka hennes skälvande kropp och känna smakerna av sommar. Han blev så upphetsad av det, han upplevde henne på ett nytt sätt även om hon fortfarande var samma kvinna som han älskat så länge. Hans penis hade blivit hård och han sträckte sig efter den sista ingrediensen – grädden. Han hade vispat upp den tidigare på kvällen och nu tog han en klick med sin ena hand och lade den försiktigt vid hennes sköte. Hon flämtade av vidröringen och skälvde av förväntan på vad han skulle göra härnäst.

Han slickade den sista chokladen från hennes höfter och fortsatte sedan ner till grädden. Han slickade runt hennes klitoris och grädden smälte i hans mun. Han tog en ny klick och lade på samma ställe. Sen förde han sin penis mot grädden och masserade hennes klitoris med sitt stånd. Hon stönade och gned sig mot honom, hennes upphetsning gjorde henne otålig, hon ville bara ha mer, hon närmade sig klimax. Han lyfte sig istället från henne och flyttade sig sedan grensle upp över hennes kropp. Hon tryckte ihop sina bröst med händerna och han förde sitt stånd mellan hennes chokladbruna bröst. Grädden från hans penis smetade ner henne och gjorde att han gled lätt mellan brösten.

Hon njöt av massagen han gav henne och såg hans ollon glida ut och in mellan brösten. Hon kunde se att han närmade sig utlösning och hon öppnade sin mun för att han skulle låta henne smaka på honom. Han gav henne sitt stånd och det smakade av grädde, choklad och sperma. Hon sög ollonet in och ut i sin mun och slickade av smakerna. Strax därefter förde hon bort honom och han fick stället tränga in i henne. Han fyllde upp henne och hon kände genast klimaxen närma sig. Han masserade sitt stånd i henne i en ökande takt och hon följde med tills ingen av dom kunde stå emot längre. De kom tillsammans, han penis pulserade i henne samtidigt som hennes slida krampade runt honom.

Efteråt låg de nakna på rygg bredvid varann och åt upp jordgubbarna som var kvar. Han doppade sina i de sista chokladresterna på hennes mage och hon blundade för att smälta intrycken från kvällen. Det hade varit fantastiskt, så många nya kombinationer av sinnesupplevelser. Hon var på väg att slumra till, men hann tänka att jordgubbstårtan på midsommar hädanefter kommer ge en helt ny sorts smakförnimmelser.

Lämna kommentar

Följ @sexnovell på Twitter
Vill du bli skribent?
Vill du publicera dina erotiska noveller är du mer än välkommen, Registrera dig idag!