Annons: Knullkontakten SE och Erotiska noveller SE

Gatorna var nästintill tomma så här sent på kvällen. Någon tom taxi passerade honom där han gick och chauffören tittade frågande på honom om han inte skulle ha skjuts istället. Han vinkade den vidare och drog kragen på ytterrocken tätare runt halsen. Det var höst i luften nu, vinden värmde inte alls längre och regnet liksom hängde i luften. Han ville ändå promenera hem, han behövde tiden och luften att tänka igenom vad som hänt honom ikväll.

Han hade varit nyduschad och nyrakad och kände sig så stilig i sin kostym. Han hade använt sin favorit-after-shave innan han gick hemifrån. Han ville vara fräsch när han träffade henne. Han visste vart hon skulle ikväll.

Hon hade kommit in på restaurangen några minuter efter honom. Han hade mött henne när han såg henne komma in. Hon var helt bedårande vacker. Hon hade en röd lång klänning med djup urringning och smala axelband. Över axlarna hade hon en nästintill genomskinlig sjal och den höll hans fantasi på spänn. Han kunde bara skymta formen på hennes byst och djupet på hennes brösts klyfta genom den. Hon hade håret uppsatt i en lös knut i nacken och några lösa hårslingor dinglade mot hennes långa hals. Hon var verkligen vacker och han mindes de många stunder de haft omslingrade varann.

De hade beställt in en drink. En marguerita till henne, en gin och tonic till honom. Ginet hade smakat strävt i hans mun, men han kände sig stärkt av smakupplevelsen. Den beska eftersmaken matchade hans sinnesstämning. Han frågade henne ”varför” men hon slingrade sig undan frågan. Han såg på henne utan att se någon som helst känsla i hennes ansikte. Till slut hade en man kommit fram till dem och kysst henne på kinden. Det var dags att lämna restaurangen, hennes middagssällskap hade kommit. De två hade gått iväg till ett bord tillsammans och han hade gått ut därifrån.

Vinden hade tilltagit sen han hade kommit dit. Han hade egentligen inte tänkt efter vad han skulle göra efter att han träffat henne. Han hade hoppats så innerligt på att hon skulle ta sitt förnuft till fånga, komma hem med honom igen, låta allt bli som förut. Han tvekade en stund, men såg sen åt båda hållen och korsade gatan. Han bestämde sig för att gå till baren som låg ett par kvarter bort. Det var där dom träffades första gången, för ett år sedan.

Han hade slagit upp dörren och några ansikten tittade upp på honom för att se vem det var som orsakade vinddraget genom dörren, men de återgick snart till sina drinkar när dörren stängdes bakom honom igen. Han hade sett ett bord i hörnet som han ville sitta vid och han gick till baren och beställde en drink som han tog med sig dit. Han ställde glaset på bordet och skulle just ta av sig ytterrocken när han såg att en kvinna redan satt på soffan i hörnet. Hon satt skymd bakom den höga soffryggen, så han hade inte lagt märke till henne innan. Han tog sitt glas som för att gå och lämna henne ifred, men hon hejdade honom genast. Hon bad honom sätta sig med henne.

Han hade tvekat först, men något i hennes blick övertygade honom att göra henne sällskap. Det var ett skumt ljus i hörnet, men han försökte att få en bild av henne. Hon såg egentligen inte varken bra eller dålig ut, hon var ganska alldaglig. När han hade satt sig bredvid henne så flyttade hon närmare honom direkt. Hon hade lutat sig mot honom och viskat i hans öra att hon var ensam och att hon kunde se att han också var det. Dom kunde hjälpa varann.

Han hade stelnat till först, men när han kände hennes mjuka bröst mot sin arm slappnade han av något. Det var skönt att känna en kropp så nära igen. Det var längesen. Han tänkte på henne som satt på restaurangen med sin nya älskare och vemodet stack till i honom. Det kändes plötsligt helt rätt att kyssa kvinnan bredvid honom, där i soffan. Han visste ingenting om henne, men det dövade hans smärta att kyssa henne, att känna hennes kroppsvärme.

Hon drog sig ifrån hans kyssar och lade ett finger för hans mun. Hon började att knäppa upp hans skjorta med sin andra hand. När hon hade knäppt upp ett par knappar förde hon sin hand innanför och strök honom på bröstet. Fingret som hon höll vid hans mun förde hon istället in i hans mun och han lade sina läppar runt det. Han satt stilla och tittade på henne. Han tyckte om att en kvinna tog på honom igen. Han tyckte om hur det pirrade i hans kropp igen.

Hon hade sen knäppt upp hans livrem och därefter hans byxknapp och drog sakta ned gylfen. Han hade sett sig om i lokalen, men de andra sällskapen lade inte märke till vad som höll på att hända, kvinnan bredvid honom satt helt skymd för resten av lokalen. När han vände sig tillbaka hade hon böjt sig över hans knä. Hon tog tag i hans penis och smekte den mjukt fram och tillbaka med en hand. Han hade börjat bli hård och när hon masserade den styvnade han snabbt. Han lade en hand på hennes svarta tjocka hår och följde med hennes rörelser. Hon förde sitt huvud närmare hans skrev och han kände hur hon slickade på hans penis. Hon lekte med tungan runt hans ollon och han skälvde av behag. Han höll henne i håret och andades djupt. Hon tog hans ollon i munnen och masserade det med sina läppar runt det. Hennes huvud rörde sig upp och ner, han kände hur hans penis svällde ännu mer i hennes mun. Hon masserade så skönt, hon behandlade honom så mjukt men ändå bestämt. Han hörde henne stöna dovt i takt med sina rörelser och han sveptes med, han följde med i rytmen.

Det svartnade för hans ögon och han tappade orienteringen om var han var samtidigt som han släppte ut det tryck som bildats i hans penis. Han kom i hennes mun, han sprutade genom flera vågrörelser och hon höll honom kvar mellan läpparna tills det var över. Han flämtade och såg på henne när hon satte sig upp bredvid honom igen. Han undrade vem hon var och vad hon kom ifrån, men det enda hon sa var att han skulle gå nu.

Han hade knäppt sina byxor och sett på henne igen. Hon log och nickade bara, det var dags att gå nu. Han hade rest sig och återigen gått ut på gatan.

Nu gick han hemåt och undrade vad som hänt. Han hade hoppats på att kvinnan på restaurangen skulle ha valt honom, han hade trott att hon var den enda som skulle kunna få honom ur sitt bedövade tillstånd. Det var något konstigt som hade hänt på baren sedan, det kanske till och med kunde kallas för fult, men det var ändå något som fått honom att känna sig levande igen.

En kommentar to “En främling på en bar”

  • Det här var ju riktigt bra 🙂

    Passar på att dela med mig av mina egna…. Alla illustrerade med bilder. Det mesta från verkliga händelser fast lite uppiffat.

    Tar tacksamt emot feedback 🙂

    Och kommer att kommentera dina här – de är verkligen snygga! Väntar bara på att mitt konto godkänt.

    Puss

Lämna kommentar

Följ @sexnovell på Twitter
Vill du bli skribent?
Vill du publicera dina erotiska noveller är du mer än välkommen, Registrera dig idag!